×

Teknik Destek

Nasıl İletişime Geçebilirsiniz ?

1 0850 305 64 34 nolu numaradan,
2 Sitemizin sağ alt köşesinde yer alan canlı destekten,
3 info@siberguvenlikk.com mail adresinden

Ofisimizde bizi ziyaret etmek isterseniz buraya tıklayarak adresimize ulaşabilirsiniz.

Çalışma Saatlerimiz

P.tesi-Cuma 08:00 - 19.00
C.tesi - 08:00-19.00
Pazar günleri kapalıyız.

FORGOT YOUR DETAILS?

Alarm Sistemi Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Alarm sisteminin şifresi, alarm sisteminizi korumanızı sağlar. Bu nedenle de alarm sisteminin şifresini unutmanız, sistemin korumasız kalmasına yol açar. Eğer siz de “Alarm sistemi şifremi unutursam ne yapacağım?” diye merak ediyorsanız Siber Güvenlik ile cevabını merak ettiğiniz sorulara anında ulaşabilirsiniz.

Alarm Sistemi Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Alarm sistemlerinin güvenliğini şifre sayesinde koruyabilirsiniz. Bu nedenle de şifreyi kimse ile paylaşmamalısınız. Eğer sistemin güvenlikli olmasını istiyorsanız şifreyi sizden başka kimsenin bilmemesi gerekir. Şifreyi unuttuğunuz zaman ise güvenlik sağlayınızdan destek alabilirsiniz. Siber Güvenlik, güvenliğinizi 7/24 sağlamak adına 7/24 destek hizmeti sunar. Bu sayede sistem şifrenizi unuttuğunuz zaman Siber Güvenlik’e başvurabilirsiniz.

Şifrenizi unutmanız halinde Siber Güvenlik ile iletişime geçin. Bu sayede kimlik doğrulaması ve sistem gereksinimlerinin karşılanması sonrasında yeni bir şifre alabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız ve sistem sahibi siz iseniz kısa sürede yeni şifre alabilirsiniz. Şifrenizi değiştirmeniz hem sistemin güvenli kalmasını sağlar hem de sizin unutmanızı zorlaştırır.

Unutulan şifrenin yenisi ile değiştirilmesi, güvenliğin korunmasına yarar sağlar. Bu nedenle de şifrenizi unutmanız halinde 7/24 destek sunan Siber Güvenlik’i arayabilirsiniz. Siber Güvenlik sizlere kaliteli şekilde destek hizmeti sağlayarak yeni şifre almanızda destek olur.

Şifrenin Unutulması Hangi Problemlere Yol Açar?

Şifrenizi unutmanız halinde pek çok güvenlik problemi ile karşılaşabilirsiniz. Örneğin şifreniz bir başkası tarafından ele geçirildiyse sisteminiz güvenlik tehdidi altında olabilir. Bu durumda şifrenizi acilen değiştirmeniz gerekmektedir.

Alarm sistemlerinin şifreleri, alarmların durdurulması ya da alarmların kontrol edilmesi için gereklidir. Bu sebeple kötü niyetli kişiler şifrenize sahip ise güvenliğiniz de risk altında olabilir. Eğer güvenliğinizi güvence altına almak isterseniz siz de 7/24 destek hattını arayarak Siber Güvenlik’ten destek almalısınız. Bu sayede güvenlik problemlerini önleyebilirsiniz.

Siber Güvenlik İle 7/24 Destek

Sizlere her alanda 7/24 destek sunan Siber Güvenlik, güvenliğiniz için çalışır. Bu nedenle de şifre ile yaşayacağınız her problemde Siber Güvenlik’i aramalısınız. Yaşayacağınız problemlerde daima destek sağlayacak olan Siber Güvenlik, sizlere daha iyi bir güvenlik hizmeti sağlamak adına destek verecektir.

Güvenliğin kesintisiz olması, her alanın güvende olması için gerekir. Bu nedenle de farklı alanlarda güvenliği kesintisiz şekilde sağlamak için şifrenizi kaybetmeniz ya da unutmanız halinde Siber Güvnelik’e başvurmalısınız. Ancak bu şekilde şifrenizi yenileyerek sistemin güvenliğini yeniden sağlayabilirsiniz. Siz de şifrenizi unuttuysanız vakit kaybetmeden Siber Güvenlik’e ulaşın ve güvenlik problemlerinizi ortadan kaldırın.

Kayıt Cihazı Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Alarm Sistemi Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Kullanıcılar genellikle güvenliklerini garanti altına almak ve başkalarının sisteme erişim sağlamasını önlemek adına kayıt cihazlarının şifresini saklar. Ancak kimi zaman kayıt cihazı şifresi unutulabilir. Bu gibi durumlarda ise güvenlik sağlayıcısı ile iletişime geçmek en doğrusu olacaktır. Kimlik doğrulaması sonrasında sisteme yeni şifre ile giriş sağlayabilirsiniz. Siz de “Kayıt cihazı şifremi unutursam ne yapacağım?” diye merak ediyorsanız tüm sorularınızın cevapları Siber Güvenlik ile sizinle.

Kayıt Cihazı Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Siz de kayıt cihazı şifrenizi unutursanız sisteme nasıl giriş yapacağınızı merak edebilirsiniz. Eğer kayıt cihazınızın şifresini unutursanız kayıtlara ve genel sisteme erişim sağlamanız mümkün olmaz. Bu sebeple de kayıt cihazınızın şifresini yenilemelisiniz. Eğer şifrenizi unutursanız güvenlik sağlayıcı firma ile iletişime geçmelisiniz.

Siber Güvenlik, sahip olduğunuz Siber Güvenlik ürünleri ile ilgili teknik destek sağlamak adına çalışır. Eğer sahip olduğunuz sistemin kayıt cihazı şifresini unuttuysanız, Siber Güvenlik’e ulaşmanız gerekmektedir.

7/24 destek hattı ile hizmet sağlayan Siber Güvenlik, ihtiyaç duyulan her konuda destek olur. Bu nedenle de kayıt cihazı şifrenizi unutmanız halinde Siber Güvenlik’i aramanız ve durumu belirtmeniz gerekir. Sonrasında ise kimlik doğrulaması gerçekleştirmelisiniz. Hesabın doğrulanması ve güvenliğin sağlanması adına kimlik doğrulaması yapmalısınız. Sonrasında ise güvenlik sistemizin kayıt cihazına yeni şifre ile erişim sağlayabilirsiniz.

Şifrenin Unutulması Hangi Olumsuzluklara Yol Açabilir?

Eğer şifreyi unuttuysanız ve şifre başkası tarafından biliniyorsa, yabancı kişiler sisteme erişim sağlayabilir. Bu durumda şifre güvenilir kişilerde değilse mutlaka değiştirilmesi gerekmektedir. Şifrenizi kimseye vermemeniz, güvenliğinizi sağlar.

Benzer şekilde şifrenizi unuttuysanız ve bir yerde şifreniz yazıyorsa başkaları bu şifreye ulaşır. Şifrenin gizli kalması, güvenliğinizi de güvence altına almanıza yarar. Bu nedenle güvenlik sistemi ve kayıt cihazı şifrenizi paylaşmamalısınız.

Şifrenizi kaybetmeni halinde Siber Güvenlik ile iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede şifrenizin başkaları tarafından kullanılmasını önleyebilirsiniz. Şifre ile sisteme giriş yapan yabancı kişiler, güvenliğinizi riske atar. Bu nedenle şifrenizi unutmanız halinde değiştirmelisiniz.

Siber Güvenlik Ayrıcalıkları

Olası her türlü desteği sağlayan Siber Güvenlik, güvenliğiniz için çalışır. Bu sayede olası her problemde sizlerin güvenliği için riski azaltmak amacına sahiptir. Şifrenizi unutmanız ya da kaybetmeniz, güvenlik riski yaratır. Bu sebeple de 7/24 destek hizmeti, her güvenlik probleminize çözüm üretmek için çalışır.

Siber Güvenlik ile siz de güvenliğinizi güvence altına alabilirsiniz. Sunulan destek hizmeti ile şifrenizi de kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Güvenliğinizin risk altında olmasını istemiyorsanız güvenlik şirketine ulaşarak kolaylıkla şifre değişikliği talep edebilirsiniz.

Opax Kameraların Diğer Kameralardan Farkı

Alarm Sistemi Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Pek çok farklı özelliği ile diğer kameralardan ayrılan Opax kamera sistemler, sahip olduğu özellikler sayesinde diğer kameralardan ayrılmaktadır. Gece görüşünün geliştirilmiş olması, kaliteli görüntü sunması gibi pek çok farklı olanağı ile Opax kamera sistemleri sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer siz de “Opax kameraların diğer kameralardan farkı nedir?” diye merak ediyorsanız tüm cevapları Siber Güvenlik’te bulabilirsiniz.

Opax Kameraların Diğer Kameralardan Farkı

Diğer kamera sistemleri genellikle düşük görüntü kalitesi ile ekonomik bir kullanım sunmak amacına sahiptir. Ancak Opax kamera sistemleri, sunduğu yüksek çözünürlüklü görüntü ile sizlere geliştirilmiş görüntü sunar. Ayrıca tek avantajı görüntü kalitesi olmayan Opax sistemleri, güvenlik için önerilen ürünlerdendir.

Gece görüşü konusunda Opax kameraları tercih edebilirsiniz. Geliştirilmiş gece görüşü sayesinde bu kameraları tercih etmeniz, karanlık alanlarda avantaj sağlar. Pek çok alanda iyi şekilde görüntü kaydı almanız, güvenliğinizi güvence altına almanız yardımcıdır. Bu sebeple de tercih edeceğiniz herhangi bir alanda kaliteli görüşe sahip bir kamera tercih etmeniz gerekmektedir.

Opax kamera sistemlerini tercih ederek siz de ışık yansılamalarından kaçınabilirsiniz. Kimi zaman ters ışıkta kameralar iyi şekilde görüntü alamaz. Durum böyle olduğunda ise kameraların her alanda işe yaraması mümkün değildir. Eğer Opax kameraları tercih ederseniz bu riski de ortadan kaldırabilirsiniz.

Farklı Modelleri İle Opax Kamera Sistemleri

Pek çok farklı modele sahip olan Opax, kamera sistemlerini kaliteli şekilde sunar. Bu ürünler farklı alanlarda kullanıma uygundur. Bu sayede pek çok alanda Opax kameraları tercih edebilirsiniz. Örneğin mekanın yapısına zarar vermek istemezseniz kaliteli görüntü sunan kablosuz Opax kamera sistemlerini kullanabilirsiniz. Bu sayede kablolama işlemi olmadan kamera sistemlerini kullanabilirsiniz.

Tercih edeceğiniz kameranın görüntü kalitesine dikkat etmelisiniz. Yüksek çözünürlüklü görüntü sunan kameraları kullanmaya da özen göstermelisiniz. Bu sayede her alanda kaliteli şekilde görüntü elde edebilirsiniz. Eğer kaliteli görüntü sunmayan bir kamera sistemi tercih ederseniz, güvenlik önlemlerinin zayıf kalmasına da izin verirsiniz. Opax kamera sistemleri ise yüksek görüntü kalitesi ile buna asla izin vermez.

Kablolu şekilde sunulan farklı Opax kamera sistemleri de mevcuttur. Bu sistemleri farklı alanlarda uygun maliyetli şekilde tercih edebilirsiniz. Hem yüksek görüntü kalitesi sunan hem de uygun maliyetli olan Opax ürünlerini de kullanabilirsiniz. Bu sayede her alanda uygun maliyetli şekilde güvenliğinizi en iyi yollardan sağlayabilirsiniz.

Aylık Bir Ücret Ödeyecek Miyim? Kira Ödemek İstemiyorum.

Alarm Sistemi Şifremi Unutursam Ne Yapacağım?

Güvenlik sistemi kullanıcılarının çoğu “Aylık bir ücret ödeyecek miyim? Kira ödemek istemiyorum.” diye merak eder. Aylık şekilde kira olarak ücret ödemek istemeyen kullanıcılar genellikle tek seferde ödeme yaparak sonrasında güvenlik sistemleri için ödeme yapmak istemezler. Siber Güvenlik de tam olarak bunu sunar.

Aylık Bir Ücret Ödeyecek Miyim? Kira Ödemek İstemiyorum.

Kira olarak güvenlik sistemlerine ücret ödemek istemeyen kullanıcılar genellikle tek ödeme ile işlemlerini bitirmek isterler. Bu sayede aylık ücret ödeme probleminden kurtulan güvenlik sistemi kullanıcıları, tek seferde ödemelerini yaparak güvenlik sistemlerine sahip olabilirler.

Siber Güvenlik sizlere tek seferde ödeme fırsatını sunar. Buna ek olarak kredi kartına taksit imkanı da olan ödeme planlarına göz atarak kredi kartı üzerinden taksit ödemeniz de mümkün olabilmektedir.

Kira Ödeme Sistemi Mevcut Mu?

Kira ödemek mümkün değildir ancak güvenlik sistemlerinin ücretini dilerseniz tek seferde ödeyebilirsiniz. Eğer isterseniz taksitli şekilde kredi kartı ile de ödeme yapmanız mümkündür. Bu nedenle de kira şeklinde ödeme olanağı sunmayan güvenlik firmaları, taksitli ödeme seçeneğine sahiptir.

Siber Güvenlik de sizlere kira şeklinde ödeme seçeneği sunmaz ancak dilerseniz güvenlik sistemlerini taksitli şekilde ödemeniz mümkündür. Bu nedenle de farklı yöntemlerle ödeme olanağı sunan Siber Güvenlik, güvenliğinizi en pratik şekilde sağlamanız adına kolaylık tanır.

Siber Güvenlik İle Kolay Ödeme

Kolay şekilde ödeme olanağı sunan Siber Güvenlik ile farklı yöntemlerle ödeme yapabilirsiniz. Bu sayede güvenlik sistemlerini dilediğiniz ödeme biçimi ile satın alabilirsiniz. Kira ödeme şeklinde ödeme olanağı olmasa da taksitli ödeme olanağı, Siber Güvenlik ile sizlere sunulmaktadır.

Alarm sistemlerinde, kamera ya da geçiş sistemi gibi farklı sistemlerde farklı ödeme olanaklarını tercih edebilirsiniz. Kişisel ya da şirket bazında güvenlik önlemlerinin sağlanması için bu farklı ödeme olanaklarını da kullanabilirsiniz. Dilerseniz tek seferde, dilerseniz de taksitli şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Siber Güvenlik İle Her Alanda Güvenlik

Her alanda güvenlik olanağı sunan Siber Güvenlik, sizlere en iyi güvenlik sistemlerini sunar. Bu sayede güvenlik çözümlerini en kaliteli şekilde elde etmeniz mümkün olabilir. Kamera sistemlerinden alarm sistemlerine kadar her alanda güvenlik desteği alabilirsiniz.

Siber Güvenlik, uzman ekibi sayesinde kurulumdan teknik arızalara kadar her alanda sizlere destek sağlar. Bu sayede farklı alanlarda Siber Güvenlik ile destek görebilirsiniz. Dilerseniz bakım, teknik arıza ve benzeri her konuda 7/24 destek hizmetini kolaylıkla arayabilirsiniz. Bu sayede “Aylık bir ücret ödeyecek miyim? Kira ödemek istemiyorum.” diye sorarsanız tüm cevaplarınıza Siber Güvenlik ile ulaşabilirsiniz.

Alarm Sistemi Beni Arayacak Mı?

Yukarı Call Now ButtonHemen Ara
× Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?